Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret et Facebook -indlæg, der kan købes

Butikker hjælper folk med at udforske produkter og produktsamlinger uden at forlade Facebook. Følg trinnene i denne artikel for at fremhæve et specifikt produkt i et Facebook -indlæg, der kan købes.

1. Opret et indlæg på din Facebook -konto.
  2. Indtast din meddelelse, og vælg indstillingen Tag produkter .
    ALTEXT
  3. Tilføj et billede, når du bliver bedt om det.
  4. Vælg billedet for at vise dit katalog. Vælg det produkt, du vil tagge, og derefter Gem og Opret .
  5. Tjek din Facebook -side, og du skulle kunne se dit indlæg!