Download sikkerhedskopier af Site Backup i Linux -hosting

Bemærk: Site Backup er ikke blevet solgt som et nyt produkt siden januar 2018. Se for vores nye sikkerhedskopiløsning Hvad er Sikkerhedskopiering af hjemmeside?

Du kan downloade en kopi af de filer, der er sikkerhedskopieret til Site Backup som en ZIP -fil, der kan gemmes lokalt.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På siden cPanel i afsnittet Filer skal du vælge Site Backup .
  5. Klik på ved siden af den hjemmeside eller database, som du vil brugeDownload filer ( Download filer ).
  6. Fra menuen Dato vælger du den sikkerhedskopi, som du vil bruge.
  7. Vælg de filer og mapper, som du vil bruge.
  8. VælgDownload filer ( Download filer ).
  9. Indtast et navn til sikkerhedskopien, og klik derefter på Download .