Rediger min domænevideresendelse

Når du har videresendt et domæne, kan du altid opdatere indstillingerne for videresendelse.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Gå til siden Domæneindstillinger, rul ned til Yderligere indstillinger og vælg Administrer DNS.
    vælg vælg administrer dns
  4. Rul ned til afsnittet Viderestilling.
  5. Klik på blyantikonet ud for dit videresendte domæne eller underdomæne.
  6. Rediger de nuværende indstillinger for videresendelse, eller tilføj nye.
  7. Vælg Gem. Dine ændringer træder i kraft inden for 24-48 timer.

Relateret trin

• Hvis www-versionen af dit domænenavn også skal videresende, skal du sørge for, at www A-record peger på @.