Eksportér manuelt bulkordrer fra administrationsordrelisten

Ordrer kan når som helst eksporteres manuelt til rapporteringsformål, til deling med opfyldelsespartnere eller til import til en anden butik. Følg nedenstående trin for manuelt at eksportere bulkordrer fra administrationsordrelisten:

Påkrævet: WooCommerce kunde/ordre/kuponeksport er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående køb.
  1. Log ind på WordPress .
  2. På sidebjælken admin -menu skal du vælge WooCommerce og derefter Ordrer.
  3. Vælg en eller flere ordrer, der skal eksporteres.
    Bemærk: Indstil det eksporterede filter til at vise ordrer baseret på eksportstatus.
  4. Vælg den ønskede handling fra menuen Massehandlinger :
    • Download til CSV
    • Download til XML
    • Eksportér og send : Sender en eksport af de valgte ordrer via FTP, HTTP POST eller e -mail.
  5. Klik på Anvend .
    Bemærk: Når du vælger Eksportér og send , bliver du bedt om at vælge en automatisk ordreeksport, der bruger den samme overførselsmetode, som du vil bruge til denne.

Du kan se, at eksportfilen er tilgængelig til download med det samme, og fremover bliver den markeret som eksporteret. Som følge heraf inkluderes ordren ikke i fremtidig automatiseret eksport.