Eksportér manuelt kunde-, ordre- og kupondata

Du kan eksportere kunder, ordrer og kuponer manuelt når som helst. Når du påbegynder en masseeksport eller eksporterer varer fra listerne Ordrer eller Brugere, vises der en modal, der fortæller dig, at eksporten behandles.

Påkrævet: Eksport af kunde/ordre/kupon er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. På sidebjælken admin -menu skal du vælge WooCommerce og derefter Eksport .
  3. På fanen Manuel eksport skal du opdatere følgende indstillinger:
    • Output -type: Vælg at eksportere din fil i CSV- eller XML -format.
    • Eksporttype: Vælg om du vil eksportere ordrer, kunder eller kuponer.
    • Format: Vælg et foruddefineret eller brugerdefineret format.
    • Filnavn: Indtast et navn på den fil, der genereres af denne eksport.
    • Markér som eksporteret: Aktivér for at sikre, at de eksporterede data er ekskluderet fra fremtidig eksport.
  4. Opdater afsnittet Eksportindstillinger for at målrette mod bestemte ordrer (og inkludere ordrenoter), kunder eller kuponer. De tilgængelige indstillinger vil ændre sig baseret på din valgte outputtype .
    • Hvis du har WooCommerce -abonnementer aktiveret på dit site, og du eksporterer ordrer, du kan også vælge kun at eksportere abonnementsordrer.
  5. Klik på Eksportér