Eksportér manuelt kunder i bulk fra listen over administratorbrugere

Du kan til enhver tid eksportere kunder til rapporteringsformål eller til at importere til en anden butik.

Påkrævet: Eksport af kunde/ordre/kupon er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. På sidemenuen i administratormenuen skal du vælge WooCommerce og derefter Kunder .
  3. Vælg en eller flere brugere, der skal eksporteres.
    • Du kan filtrere efter rollen linket kunden først at vise brugerne, der har gjort et køb.
  4. Fra menuen Massehandlinger skal du vælge en af følgende handlinger:
    • Download til CSV
    • Download til XML
    • Eksportér og send : Eksportér de valgte brugere og send dem via FTP, HTTP POST eller e -mail.
  5. Klik på Anvend.
    • Hvis du har valgt en øjeblikkelig download (f.eks. Download til CSV eller Download til XML ), kan du hente downloadfilen.
    • Hvis du vælger Eksportér og send , bliver du bedt om at vælge en af dine automatiske ordreeksport, så den samme overførselsmetode kan bruges til at sende denne eksport. Kun automatisk ordreeksport med FTP-, HTTP -POST- eller e -mailoverførselsmetoder kan vælges til denne type eksport.
    • Når først en bruger er eksporteret fra siden Brugere, bliver den markeret som eksporteret. Dette forhindrer brugeren i at blive inkluderet i fremtidig automatiseret eksport.