Giv kunder mulighed for at omlægge tjenester

Hvis kunder får mulighed for at omlægge deres egne tjenester (aftaler eller begivenheder), sparer det tid for alle. Når du tilføjer eller redigerer en tjeneste, vælger du, om kunder kan omlægge aftaler og gentagne begivenheder. De kan ikke planlægge en engangsbegivenhed.

Påkrævet: Konti skal være aktiveret for at dine kunder kan se deres egne aftaler. Fra dashboardet skal du gå til Indstillinger og derefter Medlemskab og sørge for, at til / fra -knappen er slået til .
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. I dashboardet skal du gå til Aftaler og vælge Tjenester . (For at komme til dit dashboard fra website-editoren skal du vælge Dashboard i menuen Hjemmesideprogram i øverste venstre hjørne).
  4. Åbn en eksisterende tjeneste, eller tilføj en ny tjeneste .
  5. Under Planlægningsindstillinger skal du indstille til / fra -indstillingen for Tillad kunder at omplanlægge online til Ja .
    Vælg til / fra -knappen for Tillad kunder omplanlægger online til Ja
    Bemærk: Hvis Kræv at kunder booker på forhånd er indstillet til Ja , gælder denne grænse også for omlægningen. Hvis du f.eks. Kræver, at folk booker mindst 3 dage i forvejen, skal de også omlægge deres egne aftaler med 3 dage i forvejen.
  6. Vælg Gem.

Dine aftaler opdateres automatisk på dit site, og du behøver ikke offentliggøre dem.