Aktivér eller deaktiver sikkerhedsstandarder

Sikkerhedsstandarder hjælper dig med at beskytte dig mod identitetsrelaterede angreb med forudkonfigurerede sikkerhedsindstillinger. Det betyder, at alle e-mailbrugere bliver bedt om at registrere sig til multifaktorgodkendelse (MFA) ved brug af Microsoft Authenticator-appen . Vi anbefaler, at du bruger sikkerhedsstandarder, men du kan aktivere eller deaktivere disse indstillinger, så de passer til din virksomheds behov.

Når sikkerhedsstandarder er aktiveret, skal din organisations e -mail konfigureres i klienter, der understøtter moderne godkendelse og ikke bruger IMAP-, SMTP- eller POP -mailprotokoller. For eksempel understøttes Office 2016 og nyere og Mail -appen til Mac klienter.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at ændre standardindstillingerne for sikkerhed. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Azure -portalen . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her). Hvis du ikke har adgang til din logonmetode, skal du først nulstille din multifaktorgodkendelse .
  2. Søg efter Azure Active Directory .
    Søgefelt med Azure Active Directory
  3. Under Administrer, vælg Egenskaber.
    Egenskaber i venstre panel
  4. Vælg Administrer sikkerhedsstandarder .
    Nederst på siden vises Administrer sikkerhedsstandarder
  5. Indstil til / fra for Aktivér standardindstillinger for sikkerhed til Ja . Eller sæt indstillingen til Nej, og vælg en grund til at deaktivere den.
  6. Vælg Gem . Du får vist en bekræftelse på, at dine sikkerhedsstandarder er gemt.
    Skift Aktivér standardindstillinger for sikkerhed til Ja
Påkrævet: Hvis du allerede har aktiveret politikker for betinget adgang, skal du deaktivere dem, før du kan aktivere sikkerhedsstandarder. Log på dine politikker for betinget adgang, og vælg politikken. Under Detaljer skal du vælge Slet og derefter vælge Ja for at bekræfte. Gentag efter behov for at fjerne alle aktiverede politikker.