Erklæring om support - Virtuelle og dedikerede servere

Gennemse den komplette supporterklæring for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Der er forskelle i navngivningskonventioner for vores ældre servere og næste generations servere. Næste generation indeholder kun Selvadministreret og Fuldt administreret, mens arven indeholder selvadministreret, administreret og fuldt administreret.

VPS4 og Dedikeret 4

Understøttet:

1. Selvadministreret:
    • Køb eller fornyelse af servere
    • Forklaring af vores serveregenskaber og fordele
    • Nulstilling af rodadgangskoden
    • Klargøring af din server
    • Fuldt administreret hardware
    • Adgang til din server via root/administrativ adgang
    • Giver dig trinene til at migrere din hosting
  2. Selvadministreret med cPanel eller Plesk kontrolpanel:
    • Tilvejebringelse af ressourcer til installation af dit GoDaddy SSL -certifikat på kvalificerede GoDaddy -produkter 1
    • Sikkerhedskopiering af indhold og data på server 2
    • Hjælper med kernenavigation af cPanel & WHM eller Plesk hosting kontrolpaneler
    • Forklaring af hvordan man opretter brugerdefinerede DNS -zonefiler
    • Angiv indstillinger og ressourcer til konfiguration af din e -mailklient
    • Giv grundlæggende trin til at oprette forbindelse til FTP via Filezilla
    • Som en del af et serverkøb kan GoDaddy support måske hjælpe med følgende:
      • Klargøring af din nye server (navngivning af din server, valg af dit datacenter og opsætning af legitimationsoplysninger)
      • De korrekte indstillinger og hjælp til at oprette forbindelse til din server via SSH eller RDC eller Kontrolpanel ±
      • Oprettelse af dit første cPanel- eller Plesk -abonnement ±
      • Angivelse af standard DNS -indstillinger til at forbinde dit domæne til din VPS eller dedikerede server
      • Angiv indstillingerne for at oprette forbindelse til din cPanel eller Plesk via FTP ±
      • Sørg for ressourcer til administration af PHP på din VPS eller dedikerede server ±
      • Giv trin for at nulstille din admin -adgangskode via GoDaddy -hostinggrænsefladen
      • Tilvejebringelse af ressourcer til administration af tjenester på din server ±
      • Tilvejebringelse af ressourcer til opsætning af brugerdefinerede navneservere og DNS ±
      • Sådan oprettes og gendannes fra snapshots ¤
      • Selvom denne liste ikke er udtømmende, er det grænsen for, hvad GoDaddy forpligter sig til at understøtte for din selvadministrerede server med eller uden kontrolpanel.
  3. Fuldt administreret 8,9 :
    • Køb eller fornyelse af servere
    • Forklaring af vores serveregenskaber og fordele
    • Nulstilling af rodadgangskoden
    • Klargøring af din server på få minutter
    • Fejlfinding af netværksydelse og oppetid
    • Fuldt administreret hardware
    • Adgang til din server via root/administrativ adgang
    • Giver dig trinene til at migrere din hosting
    • Installation af dit GoDaddy SSL -certifikat på kvalificerede GoDaddy -produkter 1
    • Opdatering og opdatering af centrale operativsystem
    • Sikkerhedskopiering af indhold og data på server 2
    • Opsætning af din server
    • Leverer dedikeret salgs- og supportlinje 24x7x365
    • Alle tjenester angivet i eksperttjenester 6
    • Op til 5 migreringer af hjemmesider under den indledende opsætning af serveren
  4. Eksperttjenester 6,8
    • Leverer dedikeret salgs- og supportlinje 24x7x365
    • DNS -opsætning
    • Domænekonfiguration
    • Avanceret ydelsesanalyse
    • Forebyggelse af indtrængen
    • Brugerdefinerede firewallregler (kun Windows Firewall eller iptables) 4
    • Installering af applikation eller software
    • Databaseadministration
    • Opgradering af PHP -version
    • Installation af PHP -modul
    • Reparation af forbindelsesstreng
    • Script til sikkerhedskopiering af database
    • Diskplads -revision
    • .htaccess -filændringer
    • Tilladelser og revision af ejerskab
    • Ændringer af PHP -konfiguration
    • Serverhærdning
    • ændringer i web.config -filen
    • Installation af SQL Server Express
    • Deaktiver WHM 2-faktorgodkendelse
    • Ændringer i MySQL -konfiguration
    • Søg og erstat
    • E -mail spamanmeldelse
    • Genoprettelse af indhold
    • Hostinggendannelse

Ikke understøttet:

• Fejlfinding af enhver klient, script, applikation eller indhold installeret af kunden
  • Kontrolpanel (Parallels Plesk eller cPanel/WHM) plugins og tilføjelsesprogrammer
  • Applikationer i Parallels Plesk Application Vault og/eller cPanel Application Catalog
  • Træning om internettet 5
  • Konfiguration af dit websites SEO -indstillinger
  • Konfiguration af din e -mailklient
  • Konfiguration af din FTP -klient
  • Kontrollerer kompatibilitet mellem forskellige browsere
  • Fastsættelse af hacks på grund af kundestyrede vektorer
± Gælder kun for servere forsynet med cPanel- eller Plesk -kontrolpaneler
¤ Gælder kun for 4. generations VPS -servere
  1. SSL -installation er tilgængelig som en betalt tjeneste, når et cPanel- eller Plesk -kontrolpanel forsynes med din server. Dette inkluderer ikke kommandolinje-, Tomcat- eller IIS SSL -installationer. I alternative installationsscenarier har GoDaddy muligvis andre betalte løsninger.
  2. Selvadministrerede servere forsynet med et cPanel- eller Plesk-kontrolpanel inkluderer muligheden for at køre sikkerhedskopier, men skal køres manuelt. Undtagelse: Generation 4 Dedikerede servere: Kunden har kun ansvaret for at sikkerhedskopiere både snapshot og gendannelse efter katastrofe 7
  3. Yderligere gebyrer kan forekomme
  4. Iptables -regler såsom åbning af port 3306 for direkte MySQL -adgang eller blokering af en IP fra adgang til serveren.
  5. Vi tilbyder ikke træning eller undervisning i drift af nogen aspekter af internetteknologi. Det forventes, at du har en grundlæggende forståelse af internetbegreber såsom DNS, e -mail, web, webbrowsere, FTP og generel computerfærdighed.
  6. Eksperttjenester er en fremragende ressource, der giver dig mulighed for at betale for almindelige serveradministrative opgaver, som kan tage tidskrævende eller kræve et særligt ekspertiseområde, mens du bevarer den generelle kontrol over din server. Opgaver er et engangsgebyr pr. Serviceanmodning i stedet for et månedligt gebyr som med de fuldt administrerede planer. Eksperttjenester er i øjeblikket kun tilgængelige for servere forsynet med et cPanel- eller Plesk -kontrolpanel. Ring til (+1) (480) 463-8824 for at købe disse tjenester. Du kan finde flere oplysninger om eksperttjenester i menuen Ekspertydelser.
  7. Sikkerhedskopiering af data: Kunden er ansvarlig for at udføre og vedligeholde aktuelle datasikkerhedskopier. Vi vedligeholder kun vores egne sikkerhedskopier af data for en given server i tilfælde af en katastrofe. Vi har typisk op til 7 dages datalagring tilgængelig; vi garanterer imidlertid ikke tilgængelighed eller gendannelse af mistede data. Du kan anmode om gendannelse af data fra vores eksperttjenester6.
  8. Fuldt administreret support og eksperttjenester er kun tilgængelige på engelsk.
  9. Fuldt administreret support vil ikke søge proaktivt efter malware, og teamet kan heller ikke tilbyde tjenester til scanning eller fjernelse af malware, uden at hjemmesidens sikkerhedspakke købes for det pågældende domæne/website. Hvis teamet får en lokalitet til malware, kan FMS fjerne det.

(Tilbage til toppen.)