Gå videre til hovedindhold

Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fejlfinding: Forhandler -plugin

Hvis du har problemer med dit forhandler -plugin, er der nogle nyttige fejlfindingstrin. Hvis du ikke har konfigureret dit plugin endnu, kan du lære, hvordan du konfigurerer dit forhandler -plugin.

Problem Løsning
Når du føjer produkter til indkøbsvognen via plugin, går siderne tilhttps://www.domainspricedright.com/. Du skal deaktivere plugin'et og genaktivere det. Dette problem skyldes, at du vælger Aktivér demo -forhandler under konfigurationen i stedet for Aktivér din forhandler .
  1. Fra Plugin -modulet til WordPress skal du vælge Plugins.
  2. På listen over plugins skal du under Forhandlerbutik vælge Deaktiver , vent et par sekunder, og vælg derefter Aktivér .
Produktoplysninger, såsom priser, er forkerte og skal nulstilles.
  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Gå til afsnittet Produktindstillinger for det produkt, som du vil ændre.
  3. Vælg fanen Avanceret .
  4. Vælg Nulstil for at synkronisere produktoplysningerne med plugin'et.
Et nyligt lanceret produkt vises ikke i forhandler -pluginet. Du skal importere nystartede produkter, da plugin'et ikke automatisk synkroniserer dem.
  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Fra menuen skal du vælge Indstillinger .
  3. Vælg fanen Opsætning .
  4. Vælg Importér nye produkter .
Indstillingerne for sprog og valuta skal ændres.
  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Fra menuen skal du vælge Indstillinger .
  3. Vælg fanen Lokalisering .
  4. Vælg valuta og marked, og vælg Gem ændringer .
Plugin'et synkroniserer ikke oplysninger fra Forhandlerkontrolcenter, heller ikke efter nulstilling af plugin'et.

Hvis du har problemer med at synkronisere med Forhandlerkontrolcenter, kan du prøve følgende:

Trin 1: Synkroniser produktoplysningerne manuelt

  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Gå til afsnittet Produktindstillinger for det produkt, som du vil ændre.
  3. Vælg fanen Avanceret .
  4. Vælg Nulstil for at synkronisere produktoplysningerne med plugin'et.

Trin 2: Fejlfind yderligere plugins

Hvis plugin'et stadig ikke synkroniseres, kan andre plugins forstyrre det. Prøv at kigge på andre plugins til butiksfacade, der kan forårsage problemer. 

Trin 3: Slet dine produkter, og nulstil indhold

  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Fra menuen skal du vælge Alle produkter .
  3. Vælg alle dine produkter ved at markere feltet i øverste venstre hjørne, eller vælg specifikke produkter, som du gerne vil nulstille.
  4. Vælg rullemenuen Massehandling, og vælg derefter Flyt til papirkurven .
  5. Vælg Anvend .
  6. Vælg fanen Papirkurv , og vælg de produkter, du lige har slettet.
  7. Vælg rullemenuen Massehandling, og vælg derefter Slet permanent .
  8. Vælg Anvend .
  9. Fra Wordpress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik og konfigurere din konto igen. Dette gendanner dine produkter og nulstiller dem til den aktuelle værdi i Forhandlerkontrolcenter.

Få fejl i konfigurationsprocessen eller kan ikke fortsætte efter konfigurationssiden. Andre plugins kan forstyrre forhandler -pluginet. Prøv først at deaktivere alle andre plugins eller fejlfinding af WordPress -indhold.
  1. Fra Plugin -modulet til WordPress skal du vælge Plugins.
  2. Vælg alle plugins udover Plugin for forhandlerbutik.
  3. Vælg rullemenuen Massehandling, og vælg derefter Deaktiver .
  4. Vælg Anvend .
Administration eller redigering af produkter medfører en fejlside. Som standard er alle webadresser til vores produkter konfigureret som /produkter i WordPress, hvilket overlapper med WooCommerce, som også er standard /produkter . Dette kan medføre problemer, da WooCommerce -webadresser kan tilsidesætte forhandler -plugin'et.
  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Indstillinger .
  2. Vælg Permalinks i menuen.
  3. Under Permalinks til forhandlerprodukter skal du vælge Brugerdefineret base og indtaste noget .
  4. Klik på Gem ændringer.

Flere oplysninger