FileZilla-fejlmeddelelser: "Serverens certifikat er ukendt" & ECONNREFUSED

Du kan modtage denne meddelelse, når du forsøger på at tilslutte til din cPanel delt hostingkonto med FileZilla (image):

Serverens certifikat er ukendt. Undersøg certifikatet omhyggeligt for at sikre at serveren er pålidelig.

Forsætter du efter denne fejlmeddelelse vises denne nye fejlmeddelelse (image):

Fejl: Dataforbindelsen kan ikke oprettes: ECONNREFUSED - Tilslutning blev afvist af serveren

Løsninger

Du skal tilslutte med enten sFTP eller deaktivere TLS i FileZillas Stedhåndtering.

Tilslutning med sFTP

Denne løsning gælder kun for Linux-baseret hostingkonti (flere oplysninger).

Denne løsning virker kun tilslutter med den primære FTP-bruger.

1. Aktivér SSH på din konto ( cPanel ).
  2. Benyt følgende oplysninger til at etablere forbindelse med FileZilla:
    Felt Hvad der skal angives...
    Vært sftp: // din hostingkontos IP -adresse ( cPanel )
    Brugernavn og adgangskode Dit brugernavn og din adgangskode til din hostingkonto
    Port 22
filezilla tls-indstillinger

Deaktivering af TLS i stedhåndtering

Denne løsning virker for alle FTP-brugere.

1. I FileZilla menuen Fil skal du vælge Stedhåndtering.
  2. Klik på Nyt sted.
  3. Udfyld følgende felter og klik på knappen Tilslut:
    Felt Før følgende...
    Vært Indtast din hostingkontos IP -adresse ( cPanel ).
    Protokol Vælg FTP - File Transfer Protocol.
    Kryptering Vælg Brug kun alm. FTP.
    Logintype Vælg Normal.
    Bruger og adgangskode Dit brugernavn og din adgangskode til din hostingkonto
filezilla tls-indstillinger