Find og erstat WordPress med en teksteditor

Du kan erstatte data i en database, såsom domænenavnet, ved at eksportere dem og udføre en "Find & Erstat" med en teksteditor.

1. Eksportér din WordPress -database .
    Advarsel: Foretag to eksportvarer, og opbevar den ene som sikkerhedskopi, hvis du har brug for at gendanne til den oprindelige tilstand.
  2. Åbn .sql -filen i et teksteditor, såsom NotePad ++ eller Sublime Text.
  3. Åbn funktionen 'Find og erstat' i teksteditoren (normalt Ctrl + F).
  4. Indtast det domæne/de data, du vil erstatte, i feltet Find (eller det respektive felt).
  5. Indtast dit nye domæne/data i feltet Erstat (eller det respektive felt).
  6. Kør 'Find & Erstat'.
  7. Gem den opdaterede .sql -fil.
  8. Før du importerer .sql -filen, skal du Importér din database
  9. opdatere domænet på din hostingkonto .

Dit WordPress -site vil nu blive opdateret til at bruge det eller de nye domæner.