Fjern databasetabeller

Du kan fjerne, eller slippe, eksisterende tabeller fra en database. Dette anbefales som regel før en ny database importeres eller en sikkerhedskopi gendannes.

Advarsel: Før du slipper dine databasetabeller, skal du sikre dig at du har en sikkerhedskopi af databasen. (cPanel / Plesk / VPS)
  1. Log på phpMyAdmin (cPanel / Plesk / Administreret WordPress).

Bemærk: I cPanel-hosting skal du vælge databasen til din WordPress-site i den venstre kolonne, før du går videre til næste trin.

2. Du bør se en liste over alle dine databasetabeller.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Markér alle.

Bemærk: Du kan slippe specifikke tabeller ved at markere individuelle afkrydsningsfelter ved siden af tabelnavnene.

4. Fra rullemenuen ved siden af afkrydsningsfeltet Markér alle, vælger du Slip.
  5. Klik på Ja, når du ser "Vil du udføre følgende forespørgsel?"

6. Klik på Ja for at slippe tabellerne.