Find og erstat med et WordPress -plugin

Den nemmeste mulighed for at erstatte data i din WordPress -database er at bruge et plugin. De er nyttige til at ændre domænet eller andre oplysninger til dit WordPress -site. Et almindeligt plugin, der bruges til dette, er Søg og erstat af Inpsyde.

1. Log på WordPress.
  2. Søg efter og installer plugin Søg og erstat.
  3. Aktivér plugin'et .
  4. Gå til Værktøjer > Søg og erstat .
  5. Under fanebladet Sikkerhedskopidatabase skal du klikke på Opret SQL -fil .

Bemærk: Dette opretter en sikkerhedskopi af din database, før der foretages ændringer.

6. Vælg et sæt trin baseret på, hvad du skal udskifte:

Skift URL -adresse til WordPress -domæne

1. Klik på fanen Erstat domæne -URL.
    2. Indtast dit nye domæne i feltet ' Erstat med' .
    3. Klik på Erstat domæne/URL.

Erstat andre data

1. Klik på fanen Søg og erstat .
    2. Udfyld feltet ' Søg efter' med de data, du vil udskifte.
    3. Udfyld feltet ' Erstat med' med de nye data.
    4. Klik på Gør søg og erstat .