Find og erstat med en WordPress plug-in

WordPress bruger en database til at gemme dit websteds oplysninger. En plugin er den nemmeste måde til at finde og erstatte de pågældende oplysninger på. Det er nyttigt, når du erstatter noget tekst (såsom et domænenavn), som bliver vist overalt på dit websted.

Advarsel: Du skal altid foretage en sikkerhedskopi af din site, før du udfører nogen ændringer af databasen.
  1. Log på WordPress.
  2. Installér og aktivér plugin'en Better search replace.
  3. Fra menuen til venstre vælger du Værktøjer > Better Search Replace.
  4. I feltet Søg efter angiver du den tekst, som du vil erstatte.
    • Hvis du ændrer domæne, skal du angive dit websteds gamle URL-adresse her. F.eks. http://olddomainexample.com (ingen efterfølgende skråstreg).
  5. I feltet Replace with angiver du den nye tekst.
    • Hvis du ændrer domæne, skal du angive dit websteds nye URL-adresse her. F.eks. http://newdomainexample.com (ingen efterfølgende skråstreg).
  6. I feltet Select tables vælger du alle databaseskemaerne på listen.

Bemærk: Hvis du ikke vil tjekke resultaterne, før du starter ændringen i databasen, skal du fortsætte til trin 9. Vi anbefaler imidlertid, at de næste to trin følges for at sikre, at der ikke sker uønskede ændringer.

7. Lad afkrydsningsfeltet Kør som tørkørsel være markeret og vælg derefter Run Search/Replace. På den måde kan du tjekke resultaterne først.
  8. Vælg Click here for at se i hvilke databaseskemaer teksten vil blive erstattet, og der åbnes et vindue med resultaterne.
  9. Fjern markeringen fra afkrydsningsfeltet Run as dry run.
  10. Vælg Run Search/Replace for at erstatte teksten i databasen.

Den gamle tekst er nu erstattet på dit websted.