Find og erstat for WordPress med en teksteditor

Du kan erstatte data i en database, såsom domænenavnet, ved at eksportere og foretage en "Find og erstat" med en teksteditor.

1. Eksportér din WordPress database.
    Advarsel: Lav to eksportfiler, og behold én af dem som sikkerhedskopi, hvis du får brug for at gendanne til den oprindelige tilstand.
  2. Åbn .sql-filen i en teksteditor, såsom NotePad++ eller Sublime Text.
  3. Åbn 'Find og erstat'-funktionen i teksteditoren (som regel Ctrl + F).
  4. Angiv domænet eller dataene, som du vil erstatte, i feltet Find (eller tilsvarende felt).
  5. Angiv det nye domæne eller de nye data i feltet Erstat (eller tilsvarende felt).
  6. Kør 'Find og erstat'.
  7. Gem den opdaterede .sql-fil.
  8. Før du importerer .sql-filen, skal du slippe tabellerne i din database.
  9. Importer din database.

Din WordPress-site er nu opdateret til at bruge det nye domæne eller de nye data.