Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Find IP -adressen til min Gen 4 -server

Din 4. generations VPS eller dedikerede server leveres med en unik IP -adresse, som du kan bruge til adgang. Sådan finder du adressen.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil se.
  3. IP-adressen vises lige under servernavnet i sidens øverste venstre hjørne.
    find min server ip -adresse