Ret afvist e -mail med en bounce -fejl

Der er mange grunde til, at sendt e -mail kan komme tilbage afvist med en bounce -fejl . Når dette sker, skal du finde fejlen for at forstå, hvad der skete, og hvordan problemet løses.

Bemærk: Disse eksempler bruger domænet coolexample.com og dets e -mailadresse holly@ - erstat dem med dine egne oplysninger.

Her er de mest almindelige fejlmeddelelser. Vælg en bounce -type for at se dens fejl og løsninger:

Almindelige e -mail -bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
421 Server midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere. IB101 E -mailkøen oplever en større mængde e -mail end normalt. Prøv igen senere.

Modtageren hopper

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
Lagergrænse for konto Modtagerens konto har nået sin lagergrænse og kan ikke modtage e -mail på nuværende tidspunkt. Modtageren skal rydde indbakken eller modtagelsesmappen ud for at give plads til mere e -mail.
Konto findes ikke Den e -mailadresse, du sendte til, findes ikke. Bekræft, at modtagerens e -mailadresse er angivet korrekt.
Konto deaktiveret Modtagerkontoen findes, men dens evne til at modtage e -mail var deaktiveret. Disse konti forbliver typisk permanent deaktiverede, men du kan prøve at sende e -mailen igen senere.
Timeout for levering Dette kan ske af flere årsager. Prøv igen senere.
Denne meddelelse går i loop: Den har allerede min Delivered-To-linje. (#5.4.6) Modtagerkontoen videresender meddelelsen i et loop. Det skyldes typisk at modtageren har to adresser som videresender til hinanden. Deres indstillinger for videresending skal rettes.

Ugyldig modtager bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
550 Modtager ikke fundet. Modtageren er ikke en gyldig e -mailadresse. Fjern den ugyldige modtager fra din e -mail.
451 Beklager, jeg kunne ikke etablere en SMTP -forbindelse. Jeg vil ikke prøve igen; denne meddelelse har været i køen for længe.

Modtagerens e -mailadresse er stavet forkert.

Eller modtagerens mailudbyder har blokeret e-mails sendt fra denne adresse.

Se efter om der er fejl i e-mailadressen.

Hvis du sender til en gruppe, skal du kontakte hver enkelt adresse for at afgøre, hvem der udløser fejlen.

Gå til øverst på siden

Afsender hopper

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
535 Godkendelse ikke tilladt på IBSMTP -servere. IB401 Godkendelse er ikke tilladt i indgående mail. Dette sker, når du har forkerte indstillinger for SMTP -server i din e -mailklient (f.eks. Outlook eller Gmail). Konfigurer din e -mailklient ved brug af følgende SMTP -serverindstilling, smtpout.secureserver.net.
550 holly@coolexample.com Tom fra: adresser er ikke tilladt. Angiv en gyldig Fra. IB501 E -mailmeddelelsen "fra" er tom. Tilføj en gyldig "fra" adresse og forsøg at sende e-mailen igen.
550 holly@coolexample.com IP -adresser er ikke tilladt som en Fra: -adresse. Angiv en gyldig Fra. IB502 E -mailmeddelelser kan ikke sendes "fra" en IP -adresse. Tilføj en gyldig "fra" adresse og forsøg at sende e-mailen igen.
550 coolexample.com Fra: Domænet er ugyldigt. Giv en gyldig From: IB506 Domænet har ikke gyldige MX -fortegnelser, en IP -adresse, eller der var problemer under DNS -opslaget, da e -mailen blev sendt. Bekræft, at du sender fra et gyldigt domæne. Bekræft derefter, at domænet har gyldige DNS -fortegnelser ved at kontrollere din zonefil. Hvis DNS'en ikke er gyldig, skal den ordnes, før du sender e -mailen igen.
550 holly@coolexample.com Ugyldig SPF -fortegnelse. Undersøg dine SPF -indstillinger, og prøv igen. IB508 Den afsendende e -mailadresses domæne har en SPF -fortegnelse, der ikke autoriserer den afsendende e -mailserver til at sende e -mail fra domænet. Rediger SPF -fortegnelsen, så den inkluderer den server, du prøver at sende fra, eller fjern SPF -fortegnelsen fra domænet.
421 Midlertidigt afvist. Omvendt DNS for denne IP mislykkedes. IB108 IP -adressen, der forsøger at sende mail, har ikke omvendt DNS -opsætning, eller DNS -opslag mislykkedes. Bekræft, at den afsendende IP -adresse har omvendt DNS -opsætning, før du sender e -mailen igen. GoDaddy administrerer omvendt DNS, når vi bruger vores e -mailtjenester. Vi understøtter ikke brugerdefineret omvendt DNS.

Indhold afvises

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
552 Denne meddelelse er blevet afvist på grund af indhold, som dømmes at være spam af internetsamfundet. IB212 E -mailmeddelelsen indeholder et link, en vedhæftet fil eller et mønster, der er fanget af vores filtre som spam.

Inkluder en mulighed for at fravælge dine meddelelser. Kontrollér derefter dine sendelister for at sikre, at du kun sender til modtagere, der har valgt at tilmelde sig at modtage din mail. Hvis du mener, at denne meddelelse er blevet fejlagtigt markeret som spam, skal du hente en kopi af den oprindelige meddelelse, der forsøger at blive sendt, og derefter rapportere bounce back -fejlen .

Du skal også sørge for, at alle links i e -mailen går til gyldige destinationer, der er fri for malware og phishing.

552 Virusinficeret meddelelse afvist. IB705 E -mailmeddelelsen, der indeholder et link, en vedhæftet fil eller et mønster fanget af vores filtre som en mulig virus.

Inkluder en mulighed for at fravælge dine meddelelser. Kontrollér derefter dine sendelister for at sikre, at du kun sender til modtagere, der har valgt at tilmelde sig at modtage din mail. Hvis du mener, at denne meddelelse er blevet fejlagtigt markeret som spam, skal du hente en kopi af den oprindelige meddelelse, der forsøger at blive sendt, og derefter rapportere bounce back -fejlen .

Du skal også sørge for, at alle links i e -mailen går til gyldige destinationer, der er fri for malware og phishing.

552 Meddelelse afvist på grund af spam- eller virusindhold E -mailmeddelelsen indeholder et link, en vedhæftet fil eller et mønster, der er fanget af vores filtre som spam.

Denne fejl er forårsaget af at sende udgående e -mail, hvor modtagerne ikke anmodede om at modtage e -mail fra dig. Vi anbefaler ikke at sende udgående e -mail fra vores e -mailplatforme. ( Få mere at vide om e -mailmarkedsføring .)

Du skal også sørge for, at alle links i e -mailen går til gyldige destinationer, der er fri for malware og phishing.

Hastighedsbegrænsende bouncebacks

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
452 Denne meddelelse indeholder for mange modtagere. Reducer antallet af modtagere, og prøv igen. IB605 Meddelelsen har forsøgt at sende for mange modtagere. Reducer antallet af modtagere, og prøv igen.
421 Forbindelse afvist, for mange sessioner fra denne IP. Sænk antallet af samtidige sessioner. IB007 Denne IP -adresse har i øjeblikket for mange åbne sessioner. Sænk antallet af åbne sessioner, og prøv igen.
554 Denne IP er blevet blokeret midlertidigt for at forsøge at sende for mange meddelelser, der indeholder indhold, som dømmes at være spam af internetsamfundet. IB110 Denne IP -adresse har forsøgt at sende for mange meddelelser med indhold, som dømmes at være spam, og er blevet blokeret i en time. Hvis du ikke sender spam, skal du kontakte din internetudbyder (ISP) for at se, hvorfor din IP -adresse sender så mange e -mails. Noget i dit system forårsager problemet, og du skal foretage fejlfinding.
554 Denne IP er blevet blokeret for dagen, fordi den har forsøgt at sende for mange meddelelser med indhold, som dømmes at være spam af internetsamfundet. IB111 Denne IP -adresse har forsøgt at sende for mange meddelelser, der indeholder indhold, som dømmes at være spam, og er blevet blokeret for resten af dagen. Kontrollér indholdet i din meddelelse, og prøv igen senere.
554 Denne IP er blevet blokeret midlertidigt for at forsøge at sende for mange ugyldige modtagere. IB112 Denne IP -adresse har forsøgt at sende for mange ugyldige modtagere og er blevet blokeret i en time. Kontrollér din modtagerliste, og prøv igen senere.
554 Denne IP er blevet blokeret for dagen, fordi den har forsøgt at sende for mange ugyldige modtagere. IB113 Denne IP -adresse har forsøgt at sende for mange ugyldige modtagere og er blevet blokeret resten af dagen. Kontrollér din modtagerliste, og prøv igen senere.
550 Denne IP har sendt for mange meddelelser denne time. IB504 Denne IP -adresse har nået de maksimalt tilladte meddelelser for den pågældende time. Prøv igen senere.
550 Denne meddelelse har overskredet det maksimale antal meddelelser pr. Session. Åbn en ny session, og prøv igen. IB510 Denne IP -adresse har nået de maksimalt tilladte meddelelser for den pågældende session. Prøv igen senere.
550 Denne IP har sendt for mange til for mange modtagere denne time. IB607 Denne IP -adresse har nået de maksimalt tilladte modtagere for den pågældende time. Prøv igen senere.

Gå til øverst på siden

Fjernblokeringsliste (RBL) returnerer

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
554 RBL -afvisning. Denne IP -adresse blev blokeret fra vores interne RBL. Følg linket i bounce back for at indsende en anmodning om at fjerne denne IP -adresse.
554 Forbindelse afvist. Denne IP har et dårligt omdømme på CSI (Cloudmark Sender Intelligence). IB103 Denne IP -adresse har et dårligt omdømme på CSI (Cloudmark Sender Intelligence). Følg linket i bounce back for at kontrollere omdømmet for den afsendende IP -adresse i Cloudmark Sender Intelligence.
554 Forbindelse afvist. Denne IP er listet på Spamhaus Block List (SBL). IB104 Denne IP -adresse er listet på Spamhaus Block List. Kontrollér, om IP -adressen er angivet på Spamhaus -bloklisten .
554 Forbindelse afvist. Denne IP er listet på XBL (Exploits Block List). IB105 Denne IP -adresse er listet på Spamhaus Exploits Block List. Kontrollér om IP'en er listet på Spamhaus Exploits Block List .
554 Forbindelse afvist. Denne IP er listet på PBL (Policy Block List). IB106 Denne IP -adresse er angivet på Spamhaus Policy Block List. Kontrollér, om IP -adressen er angivet på Spamhaus Policy Block List .

Microsoft 365 afvises

Bounce -fejl Årsag til fejl Løsning
5.1.1 RESOLVER.ADR. ExRecipNot Found; ikke fundet Der er cachelagrede poster fra kaldenavnslisten, eller du slettede din kaldenavn -cache -fil. Prøv at rydde cachelagrede poster fra listen Kaldenavn eller slette din Kaldenavn -cache -fil. Lær mere fra Microsoft .
550 5.4.1 Modtageradresse afvist: Adgang afvist. AS (201806281) Adressen genkendes ikke af modtagerens system, såsom e -mail, der ankommer til en forkert server på grund af et DNS -problem, eller modtagerens adresse er ikke konfigureret til at modtage e -mail. Sørg for, at du har angivet den korrekte e -mailadresse. Kontrollér, at modtagerens domæne er, og at MX -fortegnelser er korrekt konfigureret til Microsoft 365. Du kan få yderligere oplysninger i denne Microsoft -artikel .
550 5.1.8 Adgang nægtet, forkert udgående afsender. Dårlig udgående afsender - Meddelelser sendt fra Microsoft 365 -e -mailkontoen kan være i strid med Microsofts anti -spam -politik. Kontrollér, om meddelelserne med vilje er sendt af e -mailadressen, og indsend derefter en anmodning om blokering af e -mail .
550 5.7.705 Tjenesten er ikke tilgængelig. Adgang afvist, lejer har overskredet tærsklen. Lejer overskredet tærskel - Meddelelser blev sendt fra Microsoft 365 -organisationen, som muligvis overtræder Microsofts anti -spam -politik. Kontrollér, om meddelelserne med vilje er sendt af e -mailadressen, og kontakt derefter en GoDaddy -guide for at få hjælp til at fjerne blokeringen af adressen.
Din organisation tillader ikke ekstern videresendelse. Som standard tillader Microsoft ikke videresendelse til eksterne e -mailadresser. Rediger din politik for udgående spamfilter .
550 5.7.708 Tjenesten er ikke tilgængelig. Adgang nægtet, trafik ikke accepteret fra denne IP Du sender fra kendte IP -adresser med et lavt omdømme. Du har muligvis også en ny eller prøveversion af Microsoft 365. Udfyld appellen på sender.office.com, eller kontakt din internetudbyder (ISP) for at gøre dette.

Gå til øverst på siden