Fjern alle WordPress -kommentarer før en bestemt dato

Du kan fjerne alle WordPress -kommentarer, der er indsendt af dine brugere, inden en bestemt dato.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).
  2. Vælg databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre.
  3. Klik på fanen SQL.
  4. Indtast følgende kommando i feltet "Kør SQL -forespørgsel ...":
    SLET fra wp_comments WHERE comment_date< '="">ÅÅÅÅ - MM - DD HH : mm : ss '

Opdater kommandoen til din situation som følger:

• ÅÅÅÅ er år
    • MM er månedsnummer
    • DD er dagen
    • HH er timen
    • mm er minuttet
    • ss er sekunderne

Hvis du ikke ønsker at angive tidspunktet, kan du indtaste 00:00:00 for den del af kommandoen.

Advarsel: Hvis din WordPress-database bruger brugerdefinerede tabelpræfikser , skal du erstatte wp_ i hver kommando med det præfiks, der er angivet i din wp-config.php- fil.
  5. Klik på Start.