Fjern WordPress -kommentarer fra en specifik bruger

Du kan fjerne alle kommentarer, der er efterladt af en enkelt bruger, ved at slette dem samlet i WordPress -databasen.

Advarsel: Lav altid en sikkerhedskopi af dit site, før du foretager ændringer i databasen.
  1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin skal du i menuen til venstre vælge navnet på den database, som dit website bruger.
    vælg en database i phpMyAdmin
  3. Vælg SQL i den øverste menu.
    Fanen SQL i phpMyAdmin
  4. I feltet nedenfor skal du indtaste følgende kode:
    SLET fra wp_comments WHERE comment_author_email = ' e -mailadresse'
  5. I koden erstatter du e -mailadressen med en egentlig e -mailadresse, der er knyttet til de kommentarer, du vil fjerne. Hvis for eksempel kommentarer er knyttet til jane@coolexample.com, ville koden være:
    SLET fra wp_comments WHERE comment_author_email = 'jane@coolexample.com'
  6. (Valgfrit) Hvis dit tabelpræfiks ikke er wp_ , skal du udskifte wp_ før kommentarer med dit aktuelle tabelpræfiks. Du kan se, hvilket præfiks dit website bruger i filen wp-config.php.
  7. Vælg .
  8. Når du bliver spurgt om du virkelig vil udføre kommandoen, skal du vælge OK .
    prompt i wordpress -databasen

Alle kommentarer fra den angivne bruger fjernes nu fra dit site.