Fjern WordPress -kommentarer fra ikke -registrerede brugere

I en WordPress -database er ikke -registrerede brugere kategoriseret meduser_id = 0 . Du kan fjerne deres kommentarer specifikt ved at følge disse trin.

Advarsel: Lav altid en sikkerhedskopi af dit site, før du foretager ændringer i databasen.
  1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin skal du i menuen til venstre vælge navnet på den database, som dit website bruger.
    vælg en database i phpMyAdmin
  3. Vælg SQL i den øverste menu.
    Fanen SQL i phpMyAdmin
  4. I feltet nedenfor skal du indtaste følgende kode:
    SLET wp_comments, wp_commentmeta FRA wp_comments INNER JOIN wp_commentmeta WHERE wp_comments.comment_id = wp_commentmeta.comment_ID AND wp_comments.user_id = 0; SLET FRA wp_comments WHERE user_id = 0;
    Bemærk: Hvis dit tabelpræfiks ikke er wp_ , skal du erstatte alle forekomster af wp_ i denne kode med dit faktiske tabelpræfiks. Du kan se, hvilket præfiks dit website bruger i filen wp-config.php.
  5. Vælg .

Alle kommentarer fra ikke -registrerede brugere fjernes nu fra dit site.