Gå videre til hovedindhold

Administreret WordPress Hjælp

Fjern min site

Hvis du ikke længere vil bruge en site, eller du vil starte forfra, kan du fjerne den fra din Administreret WordPress-plan.

Bemærk: Når du fjerner en Administreret WordPress-site, som har et domæne tilknyttet, vil det automatisk parkere det pågældende domæne, til du bruger det igen.

Advarsel: Når du fjerner en site permanent, bliver alt indhold fra din Administreret WordPress-website slettet. Du bør kun fjerne en website, hvis du vil genopbygge websiten fra begyndelsen.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den website, som du vil fjerne, skal du vælge Fjern fra menuikon-menuen.

    vælg fjern
  4. Skriv Fjern, og vælg derefter Fjern.

Din site er blevet fjernet! Bare rolig, dette annullerer ikke Administreret WordPress-planen, blot siten. Du kan tilføje en site, når du er klar til at starte forfra.

Flere oplysninger