Fjern plugins

Du kan fjerne et WordPress -plugin ved hjælp af WordPress -adminpanelet. Vi anbefaler altid at fjerne ubrugte temaer og plugins for at hjælpe med at forbedre sitets ydeevne og reducere potentielle sikkerhedsproblemer.

1. Log på WordPress
  2. Klik på Plugins .
  3. Vælg følgende sæt trin baseret på hvor mange plugins du vil fjerne.

Fjern et aktivt plugin

1. Find plugin'et på listen.
  2. Klik på Deaktiver under navnet på plugin.
  3. Når siden er blevet genindlæst, skal du klikke på Slet .

Fjern et inaktivt plugin

1. Find plugin'et på listen.
  2. Klik på Slet under navnet på plugin.

Fjern alle inaktive plugins

1. Klik på Inaktiv over plugin -tabellen.
  2. Øverst i plugin -tabellen skal du klikke på afkrydsningsfeltet i overskriftsrækken for at vælge alle plugins.
  3. Brug bulk-handlinger droppe ned for at vælge delete.
  4. Klik på knappen Anvend ved siden af rullemenuen.