Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer eller aktivér et plugin i WordPress

Der er et væld af gratis og kommercielle plugins til rådighed, der udvider og udvider, hvad WordPress kan gøre for dig. Du har to muligheder, når du installerer og aktiverer plugins:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Installer og aktiver et brugerdefineret plugin, et købt plugin eller et plugin fra WordPress -kataloget.

Gør det selv

Hvis du selv vil installere eller aktivere et plugin i WordPress, skal du bruge tabellerne nedenfor til at finde det relevante scenarie og følge disse instruktioner.

Installér Plugin

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Installer et plugin i WordPress Basic
Installer et WordPress -plugin med FTP Medium

Aktivér plugin

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Aktivér et plugin i WordPress Basic