Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Flytte rundt på sektionerne på mit website

Når du tilføjer sektioner , flytter sektioner og sletter sektioner fra dit website, kan det være en god idé at omarrangere dem.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Hold musen over det afsnit, du vil flytte. Brug pilene til at justere afsnittets placering på siden.
    Skærmbillede af layoutbjælken
    • I mobilappen skal du vælge Indhold og derefter bruge de vandrette linjer til at flytte afsnittet til den nye placering.
  5. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .