Flytte rundt på sektionerne på mit website

Eftersom du tilføjer og fjerner afsnit på dit website får du måske brug for at flytte rundt på dem. Du kan gøre dette, så mange gange du som du har behov for.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. I panelet Sektioner, skal du klikke på sektionens side og trække den til en ny placering.
    Klik og træk sektion
  4. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  5. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).