Flytte rundt på sektionerne på mit website

Eftersom du tilføjer og fjerner afsnit på dit website får du måske brug for at flytte rundt på dem. Du kan gøre dette, så mange gange du som du har behov for.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  3. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  4. I panelet Sektioner, skal du klikke på sektionens side og trække den til en ny placering.
    Klik og træk sektion
  5. Alle ændringer gemmes automatisk så du skal bare klikke på Udført (mobiltelefoner) eller Eksempelvisning (tablet- eller stationær computer) for at se resultatet.
  6. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Publish website(mobiltelefon) eller Publish (tablet- eller stationær computer).