Føj Meta-pixel til min hjemmeside

Når du tilføjer Meta-pixel til din hjemmeside, kan du følge dine Facebook-kampagner og se, hvordan det går, og hvad der virker bedst.

Bemærk: Du skal oprette en Meta-pixel, før du følger nedenstående vejledning. Hvis du allerede har oprettet din pixel, skal du gå ind på din Facebook Hændelsesadministrator og hente dit Pixel-id.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Hjemmeside.
  4. Vælg Rediger hjemmeside.
  5. I hjemmesideeditoren skal du klikke på Indstillinger i navigationspanelet til højre.
    klik på panelet Indstillinger for hjemmeside
  6. Vælg panelet Facebook Pixel, og indtast det Pixel-id, du har fået af Facebook.
  7. Udgiv din hjemmeside for at få ændringerne til at træde i kraft.