Forbind din Google Analytics -konto

Bemærk: Hvis du endnu ikke har en Google Analytics -konto, skal du oprette en og konfigurere en ejendom til din butik, før du opretter forbindelse. I Google Analytics 4 skal du også oprette en Data Stream og en API -hemmelighed for Measuring Protocol , før du kan begynde at modtage sporingsdata. I øjeblikket understøttes både Universal Analytics (UA) og Google Analytics 4 (GA4) -egenskaber.

1. Log på WordPress
  2. Fra menuen til venstre skal du gå til WooCommerce og vælge Indstillinger .
  3. Vælg fanen Integration .
  4. Klik på knappen Tilknyt din Google -konto .
  5. Du skal derefter logge ind på din Google -konto, der indeholder den analyseegenskab, som du vil bruge.
  6. Google beder om, at du tillader de tilladelser, der er angivet på denne skærm. Klik på Fortsæt .
  7. Du bliver derefter omdirigeret tilbage til siden Integrationer . Du vil bemærke to felter, et for Google Analytics 4 -ejendommen og et for Universal Analytics -ejendommen. Alle ejendomme, der er knyttet til den tilknyttede Google Analytics -konto, vises på rullelisterne. Vælg dem, du vil oprette forbindelse til.

Bemærk: Hvis du vælger at lade et af felterne være tomme (eller fjerne en ejendom, selv efter du har valgt den), stopper sporing af data gennem den pågældende ejendom. Hvis du f.eks. Vil stoppe med at bruge Universal Analytics -ejendommen, kan du fjerne den fra feltet, og dit website vil automatisk kun sende alle de relevante oplysninger til den tilknyttede Google Analytics 4 -ejendom.

8. Når du har tilsluttet dine valgte egenskaber, skal du klikke på knappen Gem ændringer nederst på siden.

Hvis du oplever problemer med at forsøge at oprette forbindelse, skal du kontrollere fejlfindingstilstanden, før du prøver at oprette forbindelse igen. Dette vil logge oplysninger, såsom API -anmodninger, som vil hjælpe supportteams med at fejlfinde dine problemer. Lad dette være slået fra for at få den bedste ydelse, medmindre du oplever problemer.