Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Foretag ændringer i din .htaccess -fil

Brug af .htaccess -filer giver dig mulighed for at styre opførsel af dit site eller en specifik mappe på dit site. Det kan være besværligt at redigere denne fil på grund af denne fils kritiske karakter - én fejl, og dit website kan være utilgængeligt. Vores webhostingeksperter kan hjælpe dig med at foretage de nødvendige ændringer i denne fil over et telefonopkald.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .