Gem en e -mail som en fil i Outlook

Gem en e -mail som en fil i Outlook på din computer. Som standard gemmer Outlook meddelelser som e -mailfiler. Outlook kan ikke gemme en meddelelse direkte som et PDF- eller Word -dokument, men med et par ekstra trin kan du konvertere til disse filtyper.

Bemærk: Disse trin gælder kun for Outlook -desktopappen.

Outlook gemmer meddelelsen direkte på din computer som en e -mailfil.

1. Åbn Outlook .
  2. For at åbne den e-mail, du vil gemme, skal du dobbeltklikke på den. E -mailen åbnes i et andet vindue.
  3. I menuen Filer skal du vælge Gem som .
  4. Vælg en mappe til din fil.
  5. Ved siden af Filnavn indtaster du et navn på filen og vælger derefter Gem .

E -mailen gemmes på din computer. Hvis du bruger Outlook til Windows, gemmes e -mailen som en MSG (.msg) -fil. Hvis du bruger Outlook til Mac, gemmes det som en EML -fil (.eml).

På Windows 10 og Mac -enheder skal du gemme meddelelsen direkte som en PDF ved hjælp af menuen Udskriv. I andre Windows -versioner skal du gemme den som en HTML -fil og derefter konvertere den til en PDF i Word.

1. Åbn Outlook .
  2. For at åbne den e -mail, du vil gemme, skal du dobbeltklikke på den. E -mailen åbnes i et andet vindue.
  3. Afhængigt af din enhed skal du gøre følgende:
    • Windows 10 :
      1. I menuen Filer skal du vælge Udskriv .
      2. I menuen Printer skal du vælge Microsoft udskriv til PDF og derefter Udskriv .
      3. Vælg en mappe til din PDF, indtast et filnavn, og vælg derefter Gem .
    • Andre Windows -versioner :
      1. I menuen Filer skal du vælge Gem som .
      2. Vælg en mappe til din PDF, indtast et filnavn, og vælg derefter HTML som filtype.
      3. Vælg Gem.
      4. Åbn Word .
      5. Vælg Filer , og derefter Åbn . Du skal muligvis vælge en placering for at finde den mappe, der indeholder din fil.
      6. Vælg den HTML -fil, som du har gemt.
      7. Vælg Filer , derefter Gem som og derefter PDF (*.pdf) som filtype.
      8. Vælg Gem.
    • Mac :
      1. I menuen Filer skal du vælge Udskriv . Et nyt vindue åbnes.
      2. I rullemenuen nederst i vinduet skal du vælge Gem som PDF .
      3. Vælg en mappe til din PDF, indtast et navn til filen, og vælg derefter Gem .

E -mailen gemmes på din computer som en PDF -fil (.pdf).

Gem meddelelsen som en HTML -fil, og konverter den til et Word -dokument.

Bemærk: Disse trin er kun til Outlook i Windows. Hvis du bruger en Mac, er din eneste mulighed at kopiere og indsætte e -mailindholdet direkte i et Word -dokument.
  1. Åbn Outlook .
  2. For at åbne den e-mail, du vil gemme, skal du dobbeltklikke på den. E -mailen åbnes i et andet vindue.
  3. I menuen Filer skal du vælge Gem som .
  4. Vælg en mappe til din fil.
  5. Ved siden af Filnavn skal du indtaste et navn på filen.
  6. Vælg HTML som filtype, og vælg derefter Gem .
  7. Åbn Word .
  8. Vælg Filer , og derefter Åbn .
  9. Vælg den HTML -fil, som du har gemt.
  10. Vælg Filer , derefter Gem som , og vælg derefter Word -dokument (*.docx) som filtype.
  11. Vælg Gem.

E -mailen gemmes på din computer som en Word -dokumentfil (.docx).