Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Lær forhandlerkontrolcenter at kende

Velkommen til Forhandlerkontrolcenter ! Lad os tage en hurtig rundvisning i de tilgængelige ressourcer, funktioner og funktioner til at tilpasse og optimere din forhandlerbutik.

Kontrolpanel

Dashboardet er startsiden for dit forhandlerkontrolcenter. Vælg Dashboard for at gennemse følgende elementer:

• Links til nyheder, blogindlæg, kommende webinars og andre interessante emner
  • Kontaktoplysninger for kundesupport
  • Direkte link til din butiksfacade
  • Hurtige snapshots af dine metrics og salg
  • Link til Reseller Resource Portal (billedaktiver, videoer og generel dokumentation)

Rapporter

Vælg Rapporter for at få adgang til din forhandlerbutiks frontrapportering. Dette er også her, hvor du kan anmode om delegeret adgang for at hjælpe kunder med at administrere deres konti.

Emner i rapporten omfatter:

• Provisionsindtjening fra din butiksfacade over tid fordelt på kunder og/eller produkter
  • Din kommission betalingshistorik, herunder betalingsbeløb og datoer
  • Kommende fornyelsesdatoer og beløb for dine kunders produkter
  • Metrics for forskellige kampagner, du kører, eller som du har tilvalgt
  • Månedlige salgssammenligningskort
  • Kundeopslag og købshistorik
  • Domæneopslag, domæneregistrering og ventende domæneoverførsler gennem din butiksfacade

Butiksfront

Vælg Butiksfacade for værktøjer, der styrker din butiksfacades branding.

Produkter

Vil du tilføje en rabat eller et salg? Eller måske er det et godt tidspunkt at hæve en pris eller to! Vælg Produkter for at justere din produktpris.

Marketing

Dine kunder er fantastiske ... så beløn dem! Vælg Marketing for at konfigurere kampagner til dine kunder.

• Opret brugerdefinerede kampagnekoder, der skal distribueres til dine kunder.
  • Tilmeld dig eksisterende kampagner.
  • Aktivér forslag til tværsalg af produkter, som tilbyder dine kunder yderligere relaterede produkter i kassen.
  • Link til Reseller Resource Portal for billedaktiver, videoer og andre ideer, der kan hjælpe dig med at markedsføre din butik.

Indstillinger

Alt andet bor her! Vælg Indstillinger for at finjustere det grundlæggende i din butiksfacade, inklusive dit firmanavn og domæne, butiksnavigationsmenu og kundesupportindstillinger.