Hvordan fungerer URL -kuponer i Managed WordPress Ecommerce?

Funktionerne i plugin'en WooCommerce URL -kuponer er indbygget i din Managed WordPress Ecommerce -plan. Du kan komme i gang med at bruge dem med det samme uden at gøre noget ekstra!

• URL-adresser skelner ikke mellem store og små bogstaver.https://www.example.com/CoUpOn er det samme somhttps://www.example.com/coupon .
  • Hvis du bruger almindelige permalinks på dit website, skal du medtage et "? " før URL -adressen (f.eks?freeshipping ).
  • Hvis du vælger en side af et eksisterende produkt/indlæg/side, får en kunde, der ser produktet eller siden, en kupon anvendt.

Kan jeg bruge en efterfølgende skråstreg i URL -adressen?

Det er muligt at tilføje en efterfølgende skråstreg, selvom det vil påvirke den måde, kuponen opfører sig på. Hvis du vil have en (og kun en) URL til at anvende kuponen, skal du anvende en efterfølgende skråstreg på URL'en.

Hvis du ikke tilføjer den efterfølgende skråstreg, tilføjer den yderligere fleksibilitet til den måde, du kan bruge URL -adresserne på, og tilføjer især muligheder for personalisering.

Du kan f.eks. Oprette en kupon med koden " tillykke & quot; og indstil den unikke URL tilcoupon/congrats . Hvis du vil, kan du tilpasse denne URL, da kuponen også anvendes på enhver URL, der starter med denne URL. Så du kan give webadresser til dine kunder somhttps://www.example.com/coupon/congrats-jordan for at anvende den samme kuponkode. Tilføjelse af efterfølgende skråstreg fjerner muligheden for at bruge " generisk & quot; URLer som denne.

Hvorfor gælder mine kuponer ikke? Hvorfor går de i stykker efter én brug?

Hvis du oplever problemer som denne, skyldes det sandsynligvis cachelagringsindstillinger på dit website. Det er muligt, at kuponens URL -adresse cachelagres af din cachelagringstjeneste, hvilket medfører, at kuponfunktionaliteten brydes.

Vi anbefaler, at du bruger et unikt præfiks til alle dine kuponer, f.ekscoupon/ , og indstil derefter dit cachelagrede plugin til ikke at cachelagre anmodninger med præfikset. Hvis du har spørgsmål om, hvordan dette kan se ud på netop dit site, bedes du kontakte vores plejeteam!

Din Managed WordPress Ecommerce -plan bruger som standard " smuk & quot; permalinks Vi anbefaler dette over almindelige permalinks til SEO og brugervenlighed.

Hvis du bruger planen som standard smukke permalinks for måned og navn , vil du kunne bruge dine URL -kuponer uden problemer. Men hvis du har ændret indstillingen til Almindelig , skal du justere din kupons unikke URL -adresse, så den inkluderer en "? " før URL -adressen (f.eks?freeshipping ).

Jeg havde brugt WooCommerce URL -kuponer og fik en meddelelse om, at mine kuponindstillinger er blevet overført til den oprindelige funktion. Skal jeg gøre noget?

Nej, du skal ikke gøre noget. Alle dine kuponindstillinger overføres automatisk, så dine kunder kan fortsætte med at bruge rabatlinkene, som du har angivet. Vi deaktiverer også plugin'et for dig, og vi anbefaler, at du sletter det fra dit site.