Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Discount Domain Club?

Discount Domain Club er et medlemskabsbaseret program, der er specielt designet til folk, der ofte registrerer domænenavne. Det kræver ikke opsætning. Medlemskab er åbent for alle og er gyldigt i et år efter købsdatoen.

Når du tilmelder dig Discount Domain Club, kan du straks logge ind på din konto for at se rabatpriser for domænenavne. Nye domænenavne, overførsler og fornyelser er alle diskonteret for deltagende top-level domænenavne (TLD'er). Rabatter er begrænset til basisniveauet for deltagende TLD'er og er tilgængelige til forudregistrering, registrering, fornyelse og overførsel. Rabatpriser gælder automatisk for domænenavne i din indkøbsvogn, når du tjekker ud. Du kan få yderligere oplysninger om specifikke planer ved at besøge Discount Domain Club .

Bemærk: Diskonteringspriser kan ikke anvendes på Premium-, Tier 2-, Tier 3- eller Tier 5 -domæner.

Domænenavne, du køber gennem dit Discount Domain Club -medlemskab, er ikke berettiget til andre kampagner eller rabatter.

Med dit Discount Domain Club-medlemskab modtager du et års medlemskab af GoDaddy Auctions® og CashParking®. Hvis du vælger at afslutte dit Discount Domain Club -medlemskab, forbliver disse tjenester tilgængelige for dig til standardpriser. Du kan få yderligere oplysninger om GoDaddy -auktioner eller CashParking iOfte stillede spørgsmål om auktioner ellerOfte stillede spørgsmål om CashParking

Hvad hvis jeg har købt Discount Domain Club men allerede har GoDaddy -auktioner eller CashParking?

Med dit Discount Domain Club-medlemskab modtager du et års medlemskab af GoDaddy Auctions® og CashParking®.

Hvis du allerede har en CashParking Basic -konto, kan du opgradere til en premium -konto uden ekstra beregning eller modtage en ekstra CashParking Premium -konto. Du kan få yderligere oplysninger om opgradering af din konto i

.

Hvis du allerede har en CashParking Premium-konto, modtager du en ekstra CashParking Premium-konto, eller du kan anvende en gratis fornyelse på et år på din eksisterende konto uden ekstra beregning.

Hvis du allerede har en GoDaddy-auktionskonto, modtager du en gratis fornyelse på et år for den pågældende konto.