Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er min hjemmesides IP -adresse på min Linux -hostingkonto?

Du skal muligvis finde din hjemmesides IP -adresse for at pege dit domænenavn der eller for at uploade filer via FTP.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I kontoens kontrolpanel under Indstillinger skal du klikke på Server .
    klik på server

Din IP -adresse vises på listen over indstillinger.