Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er min hjemmesides IP -adresse på min Linux -hostingkonto?

Du skal muligvis finde din hjemmesides IP -adresse for at pege dit domænenavn der eller for at uploade filer via FTP.

  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I kontoens kontrolpanel under Indstillinger skal du klikke på Server .
    klik på server

    Din IP -adresse vises på listen over indstillinger.

Flere oplysninger