Kontoadministration Hjælp

Hvad er mit kundenummer?

Dit kundenummer er én metode til at bekræfte din identitet, når du kontakter vores GoDaddy-medarbejdere. Du skal ikke bruge dit kundenummer til at logge på, og nummeret er ikke det samme som din PIN-kode til support.

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode side. Du bliver måske bedt om at logge på.
    • Hvis du ikke kan logge på din konto, og du mangler dit kundenummer, skal du gennemføre processen for glemt brugernavn for at få dit brugernavn og kundenummer.
  2. Du kan finde dit kundenummer under Loginoplysninger.
    find kundenummer

Relaterede trin

• Nu hvor du har dit kundenummer, kan du kontakte vores GoDaddy-medarbejdere.
  • Hvis du skal bruge din PIN-kode til support, kan du finde den i afsnittet PIN-kode til support på samme side.