Kontoadministration Hjælp

Hvad er mit kundenummer?

Dit kundenummer er en anden metode til at bekræfte din identitet, når du kontakter en GoDaddy-vejleder. Du skal ikke bruge dit kundenummer til at logge ind, og nummeret er ikke det samme som din support-PIN-kode.

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode. Du bliver måske bedt om at logge på.
    • Hvis du ikke kan logge på og du blot mangler dit kundenummer, kan du udfylde Har glemt brugernavn-proces for at se både dit brugernavn og kundenummer.
  2. Dit Kundenummer kan ses i afsnittet Login-oplysninger.

Relaterede trin

• Nu hvor du har dit kundenummer, kan du kontakte support.
  • Hvis du skal bruge din support-PIN-kode, kan du finde den i afsnittet Support-PIN-kode på siden.