Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad kan jeg gøre efter konfiguration af Administreret WordPress til min forhandlerbutik?

Dit inkluderede Administreret WordPress -abonnement er konfigureret, og dit forhandlerbutik -plugin og dit nøglefærdige butiksfacade -tema er klar til brug. Her er hvad du kan gøre næste.

Opbyg dit brand

WordPress -support

Bemærk: GoDaddy understøtter ikke direkte opbygning af dit website eller spørgsmål om, hvordan du tilpasser plugin'et i WordPress. Vi sørger dog for, at plugin'ens funktionalitet fungerer korrekt.

Flere oplysninger

• Når du har købt en ny forhandlerplan, skal du fuldføre indbyggingen for at konfigurere din butiksfacade.
  • Du kan også oprette kampagnekoder i dit Forhandlerkontrolcenter.