Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Administreret WordPress webshop Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan vælger kunder at spore og modtage påmindelser om indkøbsvogn?

Når en kunde besøger din butiks betalingsside, er der en tilmeldingsmeddelelse under e-mailadressefeltet, som underretter kunden om, at deres e-mail og indkøbsvogn bliver gemt. Kunder tilvælger sig som standard sporing af forladt indkøbsvogn og kan fravælge ved at fjerne markeringen af meddelelsen.

Påkrævet: E-mails om oplysning om efterladt indkøbsvogn og gendannelse af indkøbsvogn er indbyggede funktioner inkluderet i Managed WordPress Ecommerce og Managed WooCommerce Stores.

Der er et par forskellige scenarier, som vil påvirke, hvordan e -mails indsamles.

Gæstekunder

Når en gæstekunde indtaster en e -mailadresse i feltet til e -mail -betaling, bliver e -mailen fanget. Hvis en gæstekunde vender tilbage og opretter en ny indkøbsvogn med den samme e -mailadresse som før, vil den nye indkøbsvogn blive knyttet til kunden i stedet for den gamle indkøbsvogn.

Indloggede kunder

Når en kunde er logget ind i din butik og indtaster en e -mail i feltet til e -mailkassen, der adskiller sig fra deres kontos e -mail, bliver deres kontos e -mail i stedet brugt.

Hvordan kan jeg ændre tilmeldingsmeddelelsen?

Du kan ændre den tilmeldingsmeddelelse, der vises på din betalingsside:

  1. Log ind på WordPress .
  2. Installer det gratis Sig hvad -plugin til dit WordPress -site.
  3. Fra din WordPress -administrator skal du gå til Funktioner og klikke på Tekstændringer .
  4. Klik på knappen Tilføj ny .
  5. Rediger tilmeldingsmeddelelsen ved at udfylde disse felter:
    • Oprindelig streng: Din e -mail og indkøbsvogn gemmes, så vi kan sende dig en e -mailpåmindelse om denne ordre.
    • Tekstdomæne : mwc-core
    • Tekstkontekst: Tom; læg ikke noget her
    • Erstatningsstreng: Alt hvad du vil! HTML -links fungerer også.
  6. Klik på Tilføj . Tilmeldingsmeddelelsen vil nu blive opdateret.