Indstil e -mail -destination for mit Hover -domæne (Tucows)

For at afslutte opsætningen af Microsoft 365 fra GoDaddy på et domæne på Hover skal du tilføje og ændre DNS -fortegnelser for at pege dit domænenavns e -mail til Microsoft 365.

De nødvendige værdier for hver nye fortegnelse findes på din Microsoft 365 -side Indstil e -mail -destination, når du har bekræftet dit domæneejerskab .

1. Log på din Hover -konto .
  2. Hvis du har flere domænenavne, skal du vælge det domænenavn, som du vil redigere.
  3. Vælg fanen DNS .
  4. For hver ny fortegnelse skal du vælge Tilføj ny og indtaste følgende:
    • TXT -fortegnelse: For Fortegnelsestype skal du vælge TXT og indtaste de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • CNAME-poster: Til Posttype Vælg CNAME og indtast info vi viser i din Microsoft 365 konto.
    • MX -fortegnelser : For Fortegnelsestype skal du vælge MX og indtaste de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • SRV -fortegnelser : For Fortegnelsestype skal du vælge SRV og indtaste de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  5. Vælg Gem.

Kontakt Hover-kundesupport på 1 (866) 731-6556, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Relaterede trin

• Få GoDaddy til at kontrollere dine nye DNS -indstillinger ved at logge på din konto og vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! Du modtager en e -mail, når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug.
  • Konfigurer derefter din e -mail på dine enheder .