Installer et plugin i WordPress

Brug plugins til at tilføje forskellige funktioner til dit WordPress -site. Der er tusindvis af gratis plugins angivet i WordPress -lageret, som du kan installere direkte fra dit sites dashboard.

Bemærk: Hvis du vil bruge et plugin, der ikke er angivet i WordPress -arkivet, skal du installere det ved at uploade .zip -filen .

1. Log på WordPress.
  2. I menuen i venstre side, skal du vælge > Tilføj ny.
  3. I søgeprogrammet Plugins skal du indtaste navnet på det plugin, du vil installere. Hvis du ikke kender navnet på plugin'et, kan du indtaste et relevant nøgleord. Hvis du f.eks. Vil finde et sikkerheds -plugin, skal du indtaste "Sikkerhed" og derefter gennemse resultaterne for at finde den, der passer til dine behov.
  4. Når du har fundet det rigtige plugin, skal du vælge Installer nu .
  5. Valgfrit: Hvis du vil have plugin'et til at være aktivt efter installationen, skal du vælge Aktivér . Hvis ikke, kan du altid aktivere det senere.