Installer et plugin i WordPress

Du kan installere et WordPress -plugin ved hjælp af de tilgængelige plugins i WordPress eller uploade et premium -plugin, som du har købt eller modtaget.

1. Log ind på WordPress
  2. Klik på Plugins .
  3. Klik på Tilføj ny .
  4. Vælg følgende sæt trin baseret på, hvordan du vil installere plugin'et.

Fra tilgængelige plugins

1. Brug søgefeltet til at søge efter navnet eller typen af det plugin, du vil installere.
  2. Klik på Installer nu ved siden af det plugin, du vil bruge.

Uploading fra din lokale computer

1. Klik på Upload plugin .
  2. Klik på Gennemse, og vælg derefter plugin (skal være en zip -fil).
  3. Klik på Installer nu .