Installer et WordPress -plugin fra en .zip -fil

WordPress -plugins tilføjer og udvider funktionaliteten på dit site. Hvis du har købt et premium -plugin eller downloadet et gratis, kan du se her, hvordan du installerer plugin'et på dit WordPress -site.

Bemærk: Download plugin .zip -filen til din lokale computer, inden du følger nedenstående trin.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Plugins > Tilføj ny .
  3. Vælg Upload plugin .
  4. Vælg Vælg fil .
  5. Find og vælg plugin .zip -filen på din lokale computer, og vælg derefter Åbn .
  6. Vælg Installer nu .
  7. Valgfrit: Vælg Aktivér plugin, hvis du vil have plugin til at være aktiv efter installationen. Hvis ikke, kan du altid aktivere det senere.