Installer et WordPress -plugin med FTP

Nogle premium- eller brugerdefinerede WordPress -plugins kræver måske, at du installerer dem via FTP.

1. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  2. Naviger til den mappe, der indeholder dit WordPress -site.
  3. Upload dit plugin til mappen /wp-content /plugins .
  4. Hvis dit plugin er zip, skal du pakke det ud. ( cPanel / Plesk / Webhosting )

Bemærk: Hvis du ikke har mulighed for at pakke filen ud på serveren, skal du pakke den ud lokalt og derefter uploade den udpakkede mappe med filer.

5. Dit plugin skal nu vises på siden Plugins i dit WordPress -dashboard.