Installation af en plugin i WordPress

Du kan bruge plugins til at føje forskellige funktionaliteter til din WordPress-hjemmeside. Der findes tusindvis af gratis plugins i WordPress-arkivet, som du kan installere direkte fra din hjemmesides dashboard. Følg nedenstående anvisninger for at installere et plugin i WordPress.

Bemærk: Hvis du vil anvende en plugin, som ikke kan findes i WordPress-arkivet, kan du installere den ved at uploade .zip-filen.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Plugins og derefter Tilføj ny .
  3. På bjælken Søg plugins indtaster du navnet på den plugin, som du vil installere. Du kan også indtaste et relevant nøgleord, hvis du ikke kender navnet på den plugin. Hvis du f.eks. vil søge efter en sikkerhedsplugin, indtaster du "Sikkerhed" og gennemgår derefter resultaterne for at finde en, som passer med dine behov.
  4. Når du har fundet den rigtige plugin, vælger du Installér nu.
  5. (Valgfrit) Vælg Aktivér, hvis du vil have, at din plugin skal være aktiv efter installationen. Ellers kan du altid aktivere det senere.

Tillykke, du har nu installeret et plugin på din WordPress-hjemmeside!