Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer et Let's Encrypt-certifikat på din Linux Hosting-konto

Lad os kryptere er en tredjeparts sikkerhedstjeneste, der tilbyder gratis SSL-certifikater. Brug af SSL (Secure Socket Layer) garanterer en sikker forbindelse, når kunder besøger dit websted. Du kan bruge et Let's Encrypt-certifikat på din GoDaddy Linux Hosting-konto, men du skal manuelt konfigurere SSL-certifikatet.

Advarsel: Lad os kryptere certifikater er kun gyldige i 90 dage. GoDaddy understøtter ikke automatisk installation på Linux Hosting-konti, så du skal gentage denne proces hver 90. dag, ellers viser dit websted en sikkerhedsfejl.
  1. Generer din certifikatsigneringsanmodning (CSR). Lad os kryptere anbefaler at generere dit certifikat gennem Certbot men dette understøttes ikke på GoDaddys cPanel Linux-hosting . I stedet skal du bruge en tredjepartsklient til at generere dit Let's Encrypt-certifikat. GoDaddy og Let's Encrypt kontrollerer eller gennemgår ikke disse tredjepartsklienter og kan ikke garantere deres sikkerhed eller pålidelighed. Du kan finde en liste over tilgængelige indstillinger under Browsersektion .
  2. Bekræft domæne - Du skal vise ejerskab af dit domæne gennem en verificeringsproces. Den tredjepartsklient, du bruger til at generere certifikatet, viser dig de forskellige måder, du kan bekræfte dit domæne på - vi anbefaler enten verificering af filupload eller en DNS-opdatering.
  3. Installer dit certifikat og din private nøgle i cPanel.
  4. Forny dit certifikat hver 90. dag - Et Let's Encrypt-certifikat er kun gyldigt i 90 dage, så du skal generere et nyt certifikat, inden det forrige udløber.

Bemærk: Som en tilladelse giver vi oplysninger om, hvordan man bruger visse tredjepartsprodukter, men vi støtter ikke eller understøtter ikke tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for funktionerne eller pålideligheden af sådanne produkter.