Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Installér et Let's Encrypt-certifikat på din Linux Hosting-konto

Let's Encrypt er en tredjeparts sikkerhedstjeneste, som tilbyder gratis SSL-certifikater. Brug af SSL (Secure Socket Layer) garanterer en sikker forbindelse, når kunder besøger dit website. Du kan bruge et Let's Encrypt-certifikat på din GoDaddy Linux Hosting-konto, men du skal konfigurere SSL-certifikatet manuelt.

Advarsel: Let's Encrypt-certifikater er kun gyldigt i 90 dage. GoDaddy understøtter ikke automatisk installation på Linux Hosting-konti, så du skal gentage denne proces hver 90 dage, eller dit website viser en sikkerhedsfejl.
  1. ‌‌Generer din anmodning om CSR (Certificate Signing Request). Let's Encrypt anbefaler, at du genererer dit certifikat gennem Certbot, men dette understøttes ikke med GoDaddys cPanel Linux hosting. Du skal i stedet bruge en tredjeparts klient til at generere dit Let's Encrypt-certifikat. GoDaddy og Let’s Encrypt kontrollerer og gennemser ikke disse tredjeparts klienter, og kan ikke garantere deres sikkerhed eller pålidelighed. Du kan finde en liste med tilgængelige muligheder under afsnittet Browser.
  2. Bekræft domæne – Du skal vise ejerskab af dit domæne gennem en bekræftelsesproces. Den tredjeparts klient, som du bruger til at generere certifikatet, viser dig forskellige måder, hvorpå du kan bekræfte dit domæne – vi anbefaler enten bekræftelse via upload af fil eller en DNS-opdatering.
  3. Installér dit certifikat og private nøgle i cPanel.
  4. Forny dit certifikat hver 90 dage – Et Let’s Encrypt-certifikat er kun gyldigt i 90 dage, så du skal generere et nyt certifikat, før det gamle udløber.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed.