GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Jeg har glemt mit GoDaddy Studio brugernavn eller min adgangskode

Hvis du har glemt dit GoDaddy Studio brugernavn eller din adgangskode, er der et par ting, du kan gøre.

Tilmeldte du dig med en e -mailadresse?

Når du logger på GoDaddy Studio, skal du sørge for, at dit brugernavn og din adgangskode er korrekte. Din adgangskode skelner mellem store og små bogstaver.

Hvis du ikke kan huske hvilken e -mailadresse du brugte, skal du søge efter "godaddy" eller "overhq" i din e -mailindbakke (tidligere kaldte GoDaddy Studio Over). Hvis du finder en velkomst -e -mail fra GoDaddy eller Over -teamet, kan du prøve at logge ind med den pågældende e -mailadresse.

Hvis du stadig har problemer med at logge på, skal du muligvis nulstille dit brugernavn eller din adgangskode.

Hvis du ikke får e -mail med nulstilling af adgangskode inden for 24 timer:

• Dobbelttjek din kontos e-mail-bruger du den samme e-mailadresse, som du oprettede din konto med?
  • Kontrollér din e -mail -spammappe for at sikre, at vores e -mail med nulstilling af adgangskode ikke er gledet igennem.

Tilmeldte du dig med din Apple-, Facebook- eller Google -konto?

Hvis det er tilfældet, kan vi ikke hente dit brugernavn eller sende dig en e -mail med nulstilling af adgangskode. Du skal følge proceduren for gendannelse af dine kontooplysninger, og derefter komme tilbage til GoDaddy Studio og logge på.

Bemærk: Log på med Google er ikke det samme som at vælge at logge på med e -mail og derefter indtaste din Gmail -adresse.