Kontoadministration Hjælp

Konfigurer Good As Gold

Hvis du har et betalt produkt eller en betalt tjeneste, kan du oprette en Good As Gold -konto til at betale for GoDaddy -produkter via bankoverførsel.

1. Gå til siden GoDaddy Betalingsmetoder . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Vælg Tilføj betalingsmetode .
  3. Vælg Good As Gold og accepter betingelserne. Du er klar! Når du har tilføjet penge, kan du bruge Good As Gold som en betalingsmetode til dine køb.