Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Log ind på phpMyAdmin på min Linux -hostingkonto

Sådan logger du på phpMyAdmin for at administrere dine MySQL -databaser. Du kan ændre databaseværdier, køre forespørgsler og oprette, se eller ændre din databasestruktur. Sørg for at sikkerhedskopiere din database, før du redigerer den.

Bemærk: Programmer som WordPress og Joomla giver deres egen grænseflade til at modificere de fleste aspekter af en database. Hvis du bruger et af disse programmer, behøver du sandsynligvis ikke bruge phpMyAdmin til at administrere databasen, medmindre du specifikt bliver bedt om det.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I øverste venstre hjørne af kontoen Dashboard, skal du klikke på phpMyAdmin.
    vælg phpmyadmin

PhpMyAdmin -hjemmesiden for din konto vises.
    phpmyadmin -hjemmeside