Log på GoDaddy Studio

Content Creator, som fungerer ved hjælp af GoDaddy Studio, gør det muligt at skabe iøjnefaldende visuelt indhold til alle platforme, selv uden erfaring med grafisk design.

Du kan logge ind på to måder:

• I Website Builder eller den digitale marketingpakke.
  • Via GoDaddy Studio-mobilappen (Android eller iOS).

I Website Builder eller den digitale marketingpakke

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder eller Onlinemarketing, og vælg Administrer ud for den hjemmeside, du ønsker.
  3. Gå til Marketing > Content Creator.
  4. Begynd at skabe, eller brug Design Editor til at starte et Nyt projekt eller åbne Mine projekter.

Via mobilappen

1. Gå til appbutikken for din enhed (iOS eller Android).
  2. Søg efter GoDaddy Studio, og download appen.
  3. Log på med dit GoDaddy-login.
  4. Begynd at skabe, eller brug Design Editor til at starte et Nyt projekt eller åbne Mine projekter.