Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdater WordPress til en ny version

WordPress har brug for regelmæssige opdateringer for at holde det sikkert og køre korrekt. Du har to muligheder for at opdatere WordPress:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende service for dig mod et gebyr:

• Opdater WordPress -version.

Gør det selv

Hvis du selv vil opdatere WordPress til den nyeste version, skal du bruge tabellen nedenfor for at finde det relevante scenarie og følge disse instruktioner.

For at gøre det selv, se disse trin Vanskelighed
Basic
Opdater WordPress med FTP Medium