Administreret WordPress Hjælp

Opgrader din Managed WordPress-plan

Administreret WordPress-abonnementer tilbyder forskellige antal websites og månedlige gæster. I stedet for at købe flere konti, kan du opgradere din konto for at øge antallet af månedlige besøgende eller for at tilføje flere websites.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den website, som du vil opgradere, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.

vælg indstillinger
  4. Find Planoplysninger og vælg Opgrader.
    under planoplysninger vælges Opgrader
  5. Gennemgå de tilgængelige planer og vælg Gå til kasse med den, som passer bedst til dine behov.
  6. Gennemfør købet af din opgradering.