Administreret WordPress Hjælp

Hvad er Administreret WordPress?

Administreret WordPress er en hostingløsning, som er udviklet til at give dig en hurtigere, mere sikker og mere optimeret WordPress-hjemmeside.

Med Administreret WordPress bliver visse grundlæggende administrative opgaver håndteret for dig, f.eks. installation af WordPress, automatiske daglige sikkerhedskopieringer samt kerneopdateringer og caching på serverniveau for WordPress. Det betyder, at du kan fokusere på det, du er bedst til, nemlig at oprette og udgive indhold, som fænger dit publikum.

Hurtigt overblik over Managed WordPress-nøglefunktioner:

• Den nyeste version af WordPress installeres automatisk.
  • Automatiske WordPress-kerneopdateringer.
  • Caching, der forbedrer ydeevnen.
  • Automatiske, daglige sikkerhedskopieringer (sidste 30 dage).
  • Integreret SSL er inkluderet, så længe du har din hostingkonto.
  • Ét-kliks-migreringsværktøj.
  • Udbygget sikkerhed gennem begrænset filadgang.
  • Sikker adgang til dine filer og din database med SFTP og phpMyAdmin.

Som følge af disse optimeringer er der også nogle begrænsninger, du skal være opmærksom på. For eksempel understøtter Administreret WordPress ikke WordPress-multisitenetværk, og der findes en samlet liste over plugins, der ikke kan installeres på grund af sikkerhedsmæssige sårbarheder, duplikeret funktionalitet i indbyggede funktioner, dårlige ydeevnekarakteristika og visse plugins, der ikke fungerer.

Med Administreret WordPress kan du trygt stole på, at din hjemmeside altid er opdateret, beskyttet og yder sit bedste. Det betyder, at du i stedet kan bruge din dyrebare tid på at oprette kvalitetsindhold, kommunikere med dine kunder og opbygge dit brand.