Administreret WordPress Hjælp

Hvad er Administreret WordPress?

Administreret WordPress er vores strømlinede optimerede hostingplatform til design og administration af WordPress-sites. Alle elementer i hostingmiljøet er designet med henblik på at gøre dine WordPress-sites hurtigere og mere sikre.

"Administreret" betyder, at vi tager os af de grundlæggende administrative hostingopgaver i WordPress, f.eks. installation af WordPress, automatiske daglige sikkerhedskopier samt kerneopdateringer og caching på serverniveau for WordPress.

Noget af det, platformen tilbyder:

• Caching, der forbedrer ydeevnen
  • Automatiske kerneopdateringer til WordPress via indbygget WordPress-funktionalitet
  • Forbedret sikkerhed via begrænset filadgang (flere oplysninger) og Sucuri
  • Den nyeste version af WordPress installeres automatisk i rodmappen.
  • sFTP- og phpMyAdmin-adgang.
  • Automatiske daglige sikkerhedskopier (Pro-planer: gemmes i 90 dage, øvrige planer: 30 dage)
  • SSL er inkluderet på alle dine sites med henblik på øget sikkerhed (Ultimate- og Pro-planer)

Som følge af disse kontis optimerede konfigurationer er der også nogle begrænsninger, som du bør kende til:

• Administreret WordPress understøtter ikke WordPress MU/Multisite
  • Hostingens back-end har ikke et standardhostingkontrolpanel, så værktøj som f.eks. systemniveaujobs er ikke tilgængelige – WordPress Cron kører dog automatisk