Opgradering eller nedgradering af din hostingkonto

Hvis du får behov for ekstra plads, båndbredde eller funktioner til dit website, kan du opgradere din nuværende hostingkonto.

Sådan opgraderer eller nedgraderer du din hostingkonto

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Opgraderinger eller Indstillinger ved siden af det domænenavn, du ønsker at bruge.
  4. Gå til fanen Tilpas.
  5. Vælg en ny plan, server-IP, yderligere tilbagevendende lager, forudbetalt midlertidigt lager, yderligere tilbagevendende bredbånd eller forudbetalt midlertidigt bredbånd.

Bemærk: Konti med ubegrænset bredbånd viser ikke menuerne Yderligere tilbagevendende bredbånd eller Forudbetalt midlertidigt bredbånd.

6. Klik på Gå til kasse, og færdiggør derefter dit køb.

Det kan tage op til 24 timer, før disse ændringer aktiveres. Vi sender dig en e-mail, når din opgradering er gennemført.

Bemærk: Hvis dit website indeholder visse avancerede funktioner, såsom applikationerne ASP, ASP.NET, CGI eller PHP, og du vælger en hostingplan, der ikke understøtter disse avancerede funktioner, kan dit website muligvis ikke fungere korrekt, når planen ændres. Sørg for, at dit website ikke indeholder avancerede funktioner, FØR du flytter til en plan, der muligvis ikke understøtter dem, eller vær forberedt på, at du skal redigere dit webindhold derefter.

Du kan finde yderligere oplysninger i Administrer domæner i din hostingkonto.