Rediger eller slet en forsendelseszone

Tilføjelse af en leveringszone er et vigtigt trin, da du ikke kan konfigurere en leveringsmetode, før du tilføjer en leveringszone. En leveringszone er en region, hvor du beslutter at sende dine produkter. Derfor skal du beslutte, hvor du finder et marked for dine produkter, afhængigt af din virksomhed og dine produkter. I det følgende afsnit beskrives det, hvordan du redigerer eller sletter forsendelseszoner.

Sådan redigeres eller slettes en nuværende forsendelseszone:

1. Log på WordPress .
  2. Gå til WooCommerce, og klik på Indstillinger .
  3. Vælg fanen Fragt og klik på Fragtzoner .
  4. Find derefter det zonenavn, som du vil redigere. Når du har svævet over titlen på zonenavnet , vil du så se linkene "Rediger" og "Slet" .
  5. Klik på "Rediger" eller Slet .
    • Når du klikker på Rediger , kan du ændre Zone -navn , Zone -region , Leveringsmetoder og gemme dine ændringer.
    • Hvis du vælger at slette, skal du klikke på OK i den meddelelse, der vises for at bekræfte, og zonen vises ikke længere i dine indstillinger.